skip to Main Content

Stichting Huiskamer Noorden is volledig afhankelijk van de inzet van onze vrijwilligers. Via deze pagina kunt u het rooster van de vrijwilligers bekijken.

ROOSTER

Voor het downloaden van het rooster is een wachtwoord vereist. Heeft u deze (nog) niet? Mail dan naar mail@stichtinghuiskamernoorden.nl.

Vrijwilliger worden?

Stichting Huiskamer Noorden is op zoek naar vrijwilligers die zich in een huiselijke omgeving in willen zetten voor het welzijn van ouderen.

De taken van de vrijwilligers zijn divers. Met de mensen die zich als vrijwilligers aanbieden, wordt gekeken wat hun mogelijkheden zijn. Stichting Huiskamer Noorden streeft er naar om een huiselijke sfeer te creëren die voldoet aan de behoefte van de ouderen.

Er worden dagelijks vrijwilligers ingezet die in de huiskamer aanwezig zijn om als gastvrouw of gastheer de gasten op te vangen en te zorgen voor gezelligheid. Het verzorgen van de maaltijden moet goed geregeld worden en vraagt om professionele aanpak. Deze maaltijden worden ook door de vrijwilligers bereid.
Het onderhouden en schoonmaken van de huiskamer is een taak die ook door vrijwilligers gedaan wordt.

Kortom, werk genoeg en heeft u interesse of ziet u andere kansen om dit huiskamerproject tot een succes te maken meldt u zich dan aan als vrijwilliger en stuur een email naar mail@stichtinghuiskamernoorden.nl.

Loopt u eens vrijblijvend voor meer informatie binnen bij de Huiskamer tijdens de openingstijden.

Back To Top