skip to Main Content

Sjoelmarathon

Vrijdag 17 februari was de dag van de sjoel marathon.

Om 10.30 uur  zijn we de dag gestart met een heerlijk kopje koffie met appelcake, vers gebakken door Wil. Hierna werd er begonnen met de sjoel marathon. Ben had een heel systeem bedacht om de spelers over 3 bakken te verdelen en dat lukte goed. Zoals altijd waren er de puntenlijstjes gemaakt door Ellie die alles gecontroleerd lieten verlopen. Na de eerste ronde van 3 potjes was er een drankje met overheerlijke soep, gemaakt door Bep en Jan (de balletjes draaier). Ook waren er lekkere klaar gemaakte bolletjes. Hierna kwam de 2de ronde.

Tijdens de 2e ronde werd door sommige van ons beter gescoord dan in de eerste. Toen was het weer koffie of thee tijd om weer even op adem te komen voor de 3de ronde. Dit werd uiteindelijk maar een spelletje, want voor wat mensen werd het te vermoeiend. Nu was het tijd voor de prijsuitreiking en een borrel met hapje. Er was een verrassende uitslag die we niet hadden verwacht.

De 1ste prijs was voor Riet Disseldorp, 2de prijs voor Corrie Wahle en 3de prijs voor Nico Enthoven die anders vaak de hoogste scoren heeft.

Zo zie je maar weer, het kan alle kanten op met sjoelen. Voor de prijzen 1, 2 en 3 was een beker van de Huiskamer gevuld met blauwe druifjes en een kaartje in de vorm van een sjoelbak, gemaakt door Matthie. Voor de overige deelnemers een potje met blauwe druifjes.

Al met al een zeer geslaagde dag die heel erg gezellig was en voor herhaling vatbaar.

De sjoelclub SCHUIF MAAR AAN.

 

Back To Top