skip to Main Content

Nieuwsbrief 29 mei 2022

Nieuwsbrief 29 mei 2022

Beste bezoekers en vrijwilligers van de Huiskamer,

Op het moment dat ik deze nieuwbrief zit te maken, wordt er hard gewerkt om de Huiskamer van een hele nieuwe “look” te voorzien. Misschien heeft u ondertussen al gezien dat de kasten een nieuwe kleur hebben gekregen en nu is men druk met de wanden en het plafond. Dit alles onder leiding van Diny en Anke en met hulp van twee plaatselijke schilders. Als alles volgens plan verloopt zijn ze a.s. maandag 30 mei klaar en kunnen de spullen weer op zijn plek gezet worden.

Dit geeft helaas wat kleine problemen met het eten op de vrijdag- en maandagavond, maar dat is keurig opgelost door de kookploeg en mocht het niet gelukt zijn om in de huiskamer te eten, dan heeft iedereen zijn bordje keurig thuis gekregen.

Nu de nieuwe gordijnen nog en dan kunnen we er weer even tegen.

De mensen die hierin hun bijdrage hebben geleverd: “heel erg bedankt!!”. We kunnen er nu weer even tegen.

De activiteiten  draaien weer volop en we kunnen vanaf 1 Juni een wekelijkse activiteit toevoegen op de woensdagmiddag. Vanaf 14.00 uur kan iedereen langs komen om met elkaar een gezellig potje te klaverjassen. Daarnaast is er gelegenheid om te jokeren of een potje Yatzee met elkaar te spelen en uiteraard ook voor een bakje koffie/thee.

Kom gezellig langs op woensdagmiddag; vrije inloop en je betaald alleen de consumpties.

Het kan altijd een keer gebeuren, maar we vinden het jammer dat 19 mei het wafels eten niet door is gegaan vanwege te weinig animo. Toch kijken we met elkaar alweer uit naar de volgende activiteit op het programma: Varen met het Zonneveer op maandag 20 juni a.s. De koffie staat om 10.00 uur koffie klaar in de Huiskamer en de kosten zijn € 7,50 per persoon. Meld je op tijd aan, want vol is vol.

Nu hopen op mooi weer om gezellig onze polder in te gaan.

Verder loopt het seizoen volgens plan en zijn er nog de volgende aandachtspuntjes:

  • Tweede Pinksterdag (6 juni) wordt er weer een mooi menu in elkaar gezet. Aanmelden kan in de huiskamer. Wordt u ook al nieuwsgierig naar wat de kookvrijwilligers dit keer weer bedacht hebbben?
  • Het komt de laatste tijd helaas wat vaker voor dat personen zich aanmelden voor het eten, maar toch niet op komen dagen. Dit is natuurlijk heel vervelend voor de vrijwilligers, de kosten en het is zonde van alles wat dan overblijft. We komen er nog op terug hoe we hier in de toekomst mee omgaan.
  • Zoals we al eerder hebben gemeld, bestaat de Huiskamer volgend jaar 10 jaar. Hier willen we door het jaar 2023 heen uiteraard aandacht aan besteden met wat extra activiteiten. Mochten jullie een goed idee hebben of een activiteit graag nog een keer terug zien, laat het dan weten aan bestuur of activiteiten team.
  • Tenslotte willen we in september weer een middag op stap met alle vrijwilligers van de Huiskamer. Als bestuur zijn we in voorbereiding voor deze activiteit en komen binnenkort met de datum. Het gaat in ieder geval een zaterdagmiddag worden.

Dat was het weer even van onze kant en heel veel plezier de komende maand met alles wat de Huiskamer u te bieden heeft.

 

Met vriendelijke groeten namens het bestuur                                   Mia, Sandra, Joost en John

stichting huiskamer noorden nieuwsbrief
Back To Top