skip to Main Content

Mag ik mij even voorstellen

Beste lezer,

Een aantal weken geleden werd ik door het bestuur van Stichting Huiskamer Noorden benaderd in hoeverre ik bereid zou zijn om de rol van voorzitter over te nemen van Wim van Miltenburg, die inmiddels verhuisd is naar Langeraar.
Na een gesprek met Mia en Sonja te hebben gehad werd ik alleen maar enthousiaster om zitting te nemen in het bestuur.

Mijn naam is Gé Droog, ik woon met mijn gezin in Nieuwkoop en heb 40 jaar werkervaring in de gehandicaptenzorg bij Ipse de Bruggen.Ge Droog

Vanuit mijn werkervaring weet ik ook dat het juist in deze tijden van bezuinigen en de invoering van de emancipatiewet van belang is om voor en met elkaar te zorgen.
Dan is het ook fijn om te ervaren dat er zoveel vrijwilligers zijn die zich in willen zetten voor het welzijn van andere mensen.
Als ik dan hoor dat er zoveel vrijwilligers zijn die zich actief in zetten bij de Stichting Huiskamer Noorden geeft dat mij een geweldig gevoel, maar nieuwe vrijwilligers blijven altijd welkom om de vele activiteiten uit te kunnen blijven voeren.
Daarnaast is het ook van belang dat we gesponsord blijven worden om financieel gezond te blijven, gelukkig krijgen we regelmatig giften binnen.

Om deze redenen wil ik graag ook mijn bijdrage leveren als voorzitter om samen met het bestuur en alle vrijwilligers de 55 plussers uit Noorden e.o. een gezellige en warme huiskamer aan te bieden met persoonlijke aandacht en ook om leuke activiteiten te organiseren.
Van harte hoop ik op een prettige samenwerking met alle betrokkenen en we komen elkaar vast wel eens tegen in de huiskamer.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Gé Droog

Back To Top