skip to Main Content

Kees Vork vertelt…

Herbergen,  Logementen en Tapperijen.

Op zaterdag 27 januari vertelde Kees Vork, onder belangstelling van zo’n 18 personen over de vroegere Herbergen, Logementen en Tapperijen uit Noorden. Hij startte aan het begin van ons dorp Café “de Roos” de plaats waar Nel v.d. Zwet- Vianen één van de belangstellende geboren is, vroeger werden er alleen mannelijke bezoekers toegelaten maar dat is door de jaren heen toch wel veranderd.  Hierna volgde er nog vele foto’s uit de verzameling van Kees en Frieda en overal was wel een verhaal bij, het een nog mooier en sterker dan het ander.

 

Giel Verzijden kwam ook nog te praat wie kende hem niet met zijn bakfiets en verfblikken.

Ook Hotel ‘t Plashuis en het overzet pontje de Sluitkade  werden niet vergeten. Al met al een gezellige morgen met als afsluiting het pannenkoeken eten wat inmiddels traditie is geworden.

De foto’s met beschrijving hangen in de Huiskamer, Simon v.Capelweg 169 Noorden ( Boven de Coop) Geopend ma-di-wo-vrij van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

De volgende fotosessie is op 28 juli, dan heeft Kees vast wel weer een nieuw thema en zijn er weer heerlijke pannenkoeken als afsluiting.

Wij hopen u de volgende keer te ontmoeten en misschien heeft u ook wel een verhaal te vertellen over ons dorp Noorden.

Back To Top