skip to Main Content

Coop statiegeldactie

Als je gelooft in de kracht van ‘samen’ zet je je in voor elkaar. Voor de straat, voor de buurt, voor het dorp. Dat vinden ze bij Coop belangrijk. En dat zie je bijvoorbeeld aan de gele knop op hun statiegeldautomaten. Daarmee kunnen Coop-klanten hun statiegeld schenken aan een goed doel uit hun directe omgeving. Coop verdubbelt het gedoneerde bedrag!

Sinds juli 2017 worden statiegeldacties zo lokaal mogelijk ingezet en steunt de Coop jaarlijks per winkel 4 goede doelen uit hun omgeving.
De opbrengst van dit jaar gaat naar Stichting de Huiskamer Noorden. In de maanden juli, augustus en september konden klanten van de Coop in Noorden hun statiegeld doneren voor de Huiskamer. Opvallend hierbij is dat er een record aantal flessen ingeleverd zijn!
Elke doordeweekse avond wordt er in de Huiskamer gekookt voor senioren in de gemeente. Praktisch alle inkopen die nodig zijn hiervoor worden bij de Coop in Noorden gedaan. Zo ontstaat er een mooie relatie tussen de Coop en de Huiskamer waar we erg trots op zijn!
Naar aanleiding van de statiegeld actie is het mooie bedrag van € 643,50 opgehaald.
De overhandiging van de cheque vond plaats in de Coop in Noorden door Tim en William van de Coop en werd hartelijk in ontvangst genomen door mevrouw Tini Verstoep, één van de vaste bezoekers van de Huiskamer, vergezeld door Jan Tersteeg en Inge Melessen van het bestuur van de Huiskamer Noorden.

Back To Top