skip to Main Content

Concert Waimbaji ten bate van de Huiskamer

Zondagmiddag 5 juli gaf het koor Waimbaji van de St. Martinuskerk van Noorden een feestelijk concert ten bate van het Huiskamerproject. WaimbajiDe leden van Waimbaji presenteerden met veel enthousiasme, humor en temperament een Nederlandstalig programma op de planken gezet. Het was een groot succes. Serieuze liedjes zoals “Voor Haar” perfect geïmiteerd door Hans Schoenmakers en “Het Dorp” werd er volop feest gevierd in “Het land van Maas en Waal” en “Mexico”….
Er werd gedanst op “de Amsterdamse grachten”en gehuild bij “Mag ik dan bij jou”. Het was een bijzonder geslaagde happening met een fantastisch resultaat.
Elly Vork heeft zich uitermate ingespannen om maar liefst 2700 Euro op te halen voor het Huiskamerproject. Dit goedlopende project voorziet in een grote behoefte.

De ouderen komen vanuit het dorp bij elkaar om gezamenlijk te eten, een spelletje te doen of gewoon even uit huis “onder de mensen” te zijn. Het wordt geheel door vrijwilligers gerund. Omdat er voor steeds meer mensen gekookt mag worden was er grote behoefte om de keukenapparatuur uit te breiden. Met dit concert wilde het koor van de RK Martiusparochie “De Huiskamer” nog eens op de kaart van Noorden zetten en dat is met dit concert en de opbrengst absoluut gelukt.

Back To Top